Egyedülálló aktív védelem! Füstágyú.

Ködképző folyadék

A ködképző folyadék egy száraz, tömör, fehér köddé alakul

A mi ködképző folyadékunk rendelkezik a leghosszabb eloszlási idővel – akár egy óra is. Teljesen fehér és száraz, és pontosan úgy néz ki, mint a füst. Teljesen biztonságos.

A füstágyúk számára készült ködképző folyadékvízből és glikolból készül. A glikolt sok dologra használják, például szélvédőmosókhoz, csomagoláshoz és élelmiszerekhez, de mindezek mellett egy hatékony eszköz a betörés és lopás elleni harcban!

A ködképző folyadékunknak az XTRA+ nevet adtuk, mely egy száraz, fehér ködöt – füstöt – képez és a szobában marad nagyon sok ideig – összehasonlítva más ködképző folyadékokkal

Laboratóriumok és tesztintézetek által elismert

Az XTRA+ az Eurofins tanúsítványával rendelkezik, valamint - többek közt - a Dán Technológiai Intézet által került tesztelésre és teljesen ártalmatlannak bizonyult. Nincs egészségkárosító hatása emberre, állatra, elektronikai termékre és alkatrészeire, szövetekre, ételre és értékes fémekre.

A tárolót 4 perc alatt lehet kicserélni

Az általunk szállított folyadék légmentesen zárt tárolókban van, klikk-funkcióval, mely gyors és könnyű cserélhetőséget biztosít anélkül, hogy egy cseppet is elpazarolnánk.

Környezetbarát újratöltő rendszer

Mikor a szerelőnk egy telire cseréli az üres folyadéktárolót, az üreset visszaküldi hozzánk, hogy azt újra teletöltsük, így védve környezetünket.


Sok használatra elegendő folyadék – a füstágyú jelzi, ha a folyadékszint alacsony

Ha a füstágyú már többször aktiválódott, a tárolót ki kell cserélni. Ennek ellenére elegendő folyadék van egy tárolóban, hogy igen sokszor használható legyen, és a füstágyú újra és újra aktiválható.

Vagy a szerelő fogja Önt értesíteni arról, hogy a folyadékszint alacsony, vagy a Füstágyú fog hangjelzést adni, épp úgy, mint egy füstérzékelő, amelyben elemet kell cserélni.


Nagy tároló a világ legerősebb füstágyújához

A 600i és 1100i modellek folyadéktárolói 1.1 l folyadékot tartalmaznak. De mivel a 2200i modell nagy raktárakat és egész bevásárlóközpontokat képes lefedni, ez a Füstágyú 3 literes tartállyal rendelkezik.

Kattintson ide, hogy megtudja, hogyan működik valójában a füstágyú és hogyan válik a folyadék füstté