Egyedülálló aktív védelem! Füstágyú.

A füstágyú egy bölcs döntés

Ha egy gazdaságos és nagy hatásfokú biztonsági megoldást keres, olvasson tovább.

Az egyetlen módja annak, hogy biztonságba helyezze értékeit az, ha riasztórendszerei kiegészítőjeként beszereli a füstágyút.


A köd minősége és a megbízhatóság két fontos szempont amellett, hogy a PROTECT-et válassza.

Tudjon meg többet a FOQUS, QUMULUS, PROTECT 600i, PROTECT 1100i és PROTECT 2200i termékekről!

Egy termék minden igényre

A Füstágyú minden típusú és méretű helyre megfelelő. Egy füstágúval bármilyen területet megvédhet, egy kis szobától az alagsoron irodán át a raktárig, vagy egy egész áruházig. A füstágyú kiválasztásakor fontolja meg, hogy hány szobát, vagy mennyi értéket kíván megvédeni a füsttel – és azt, hogy milyen sebességű terjedésre van szükség.

Az öt különböző modellünk kombinációja sok helyre kitűnő megoldás lehet.

Ha az Ön riasztórendszerének beszerelője okleveles PROTECT eladó, ő véghez tudja vinni a tervezést és árajánlatottal is tud szolgálni. Emellett kapcsolatba léphet velünk is egy beszélgetésre és akár a legközelebbi kereskedő helyéről is információval tudunk szolgálni.

Küldjön email-t!

 

Füstágyúink sok közös tulajdonsággal rendelkeznek

Négyfajta füstágyú tartozik a termékeink közé, és szeretnénk megkönnyíteni a választást Önnek a legmegfelelőbb füstágyú kiválasztásához, mivel csak a ‘motor’ mérete változik.

Olvasson a legfontosabb általános tulajdonságokról. Kattinson ide

Tudjon meg többet minden egyes füstágyúról. Kattintson ide

 

A stroboszkóp lámpa és a sziréna célja, hogy még inkább stresszhelyzetbe hozza a betörőket

 A PROTECT Security Strobe egy erős, gyorsan villogó lámpa, mely, kombinálva a füstágyúval, valódi káoszt okoz, teljesen megzavarva ezzel a betörőket.  A stroboszkóp lámpa, ugyanúgy, mint a füstágyú, egy nagyon hatékony kiegészítője a biztonsági rendszerének.

Tudjon meg többet a stroboszkóp lámpákról és a PROTECT Security Strobe-ról itt!

 

A sziréna egy diszkrét, de különösen hatékony védelem, mely kombinálva a PROTECT füstágyúkkal és a PROTECT Security Strobe-bal, kiemelkedő betörés elleni védelmet biztosít a betörés után már néhány másodperccel is.
  

Tudjon meg többet a szirénáról és a PROTECT Security Sounder-ről! Klikkeljen ide