Egyedülálló aktív védelem! Füstágyú.

A füstágyú bárhová beszerelhető és bárhol használható

A füstágyú nem csak a magas betörési kockázattal működő vállalkozásoknak való, mint a bankok, vagy ékszerboltok. Mindenféle területre beszerelhetők, beleértve az otthonát. Bizonyos vállalkozásoknál a füstágyú-védelem alapkövetelmény.

A tapasztalat azt mutatja, nincs határa annak, hogy a füstágyú hol alkalmazható. Ugyanúgy használható nagy, mint kis helyeken, egy szobában, sok szobában, magas mennyezetű szobákban stb. A füstágyúink mindenhová beszerelhetők, legyen szó akár irodákról, szerverszobákról, áruházakról, raktárakról, boltokról, benzinkutakról, magánházakról, iskoláról, vagy lőszerraktárról.

Fotó egy norvég óraműves üzletéről.

Kattintson ide és nézze meg, hogy kik használják füstágyúinkat betörés ellen!


Valahol a füst-alapú biztonságtechnikai rendszer alapkövetelmény

Telepítsen egy füstágyút, hogy ne veszítse el biztosítását! Egyre több biztosító ír elő rablás-, vagy betörés elleni védelmi rendszert bizonyos különlegesen kockázatos vállalkozásoknál, mint az ékszerészetek, optikák, vagy óraszalonok.

Ahogy Magyarországon nő a betörések száma, a biztosítóknak fizetendő összegek is úgy növekednek. Több következménye lehet annak, ha nem szereljük fel a leghatékonyabb biztonsági rendszereket, például a biztosítási díjak növekedése – vagy esetleg kár esetén a biztosításért járó össze ki nem fizetése.

Fotó egy Q8 szervízről Aarhus-ban, Dániában, mely az egyik legnagyobb - PROTECT füstágyúval felszerelt - Q8 állomás.