Egyedülálló aktív védelem! Füstágyú.

Füst-alapú védelem – mert nem lehet ellopni azt, ami nem látható!

A füstágyú legnagyobb előnye az, hogy azonnali hatást fejt ki a betörő viselkedésére. Egy betörőnek 2-8 percig tart betörni valahová és ellopni valamit. Ezért van szükség egy különleges biztonsági rendszerre ahhoz, hogy meg tudja állítani a betörőket, mielőtt ellopnák az értékeit.

A Füstágyú három legfontosabb előnye:

  • A betörőkre sokkolóan hat és elveszítik irányérzéküket.
  • A füstnek azonnali hatása van a betörő viselkedésére – félelmet kelt.
  • A betörő haladását másodpercek alatt megállítja.


Betörés bekötött szemmel!

Senki sem tud látás nélkül lopni. Ez az egész füstágyú lényege. Ha láthatatlanná tudja tenni értékeit néhány másodperc alatt, a betörő képtelen bármit ellopni és gyorsan menekülőre fogja.
 

A betörés elleni riasztó füstágyúval a legjobb

A betörők manapság keményebbek és számítóbbak, mint voltak akár tíz évvel ezelőtt. Amikor meghallanak egy riasztót, tudják, hogy a rendőrségnek, vagy a biztonsági szolgálatnak 10 és 60 perc közötti időbe telik kiérni a helyszínre. A betöréshez és az értékekkel való távozáshoz 2-8 percre van szükség. Tehát, míg a betörés elleni riasztó nagyon hasznos, ha ezt továbbfejleszti egy füstágyúval, azonnal kiépítheti az épület saját önvédelmi rendszerét.
 

A betörés elleni riasztó és a térfigyelő kamera nem elég

Egyre több cég és magánszemély épít be füstágyút, mivel ráébredtek, hogy a konvencionális biztonsági rendszerek nem elég hatékonyak. A betörés elleni riasztó nem állítja meg a betörőket, hanem csak egy jelet küld ki valahová, távol a helszíntől. A térfigyelő kamerák szintén nem állítják meg a betörőket, hanem csak képen rögzítik őket az ezután következő rendőrségi nyomozáshoz. A Füstágyú viszont füsttakaróval vonja be a betörőket, ezzel hatékonyan ártalmatlanítva és mozgásképtelenné téve őket.

A betörők megvakulnak a ködben, de a legnagyobb félelmük mégis az, hogy elvesztik irányérzéküket és eltévednek. Ez az oka annak, hogy a betörők ösztönösen megprobálnak menekülni, ha köddel találják szembe magukat – mindez a térfigyelő kamerák felvételein is látható. A PROTECT Füstágyúval néhány másodperc alatt megállíthatja a betörőket és a rablók is nagyon gyakran megfutamodnak anélkül, hogy sikerülne nekik a rablás.


A Füstágyú komoly előnyei:

  • Megszabadítja a stressztől
  • Megakadályozza a rongálást és lopást
  • Minimalizálja a potenciális kárt.
  • Csökkenti a kockázatot = Alacsonyabb biztosítási költségek. Néhány biztosítótársaság csökkenti a díjat – vagy legalábbis tovább megtartja jelenlegi díjazását – ha füstágyút telepít.
  • A rendőrség és a biztosítótársaságok is ajánlják.