Egyedülálló aktív védelem! Füstágyú.

A füstágyú teljesen elrejthető

Ha a minimalista formatervezést részesíti előnyben, vagy ha esetleg nem szeretné felfedni a biztonsági rendszerét, építse be a füstágyút a falba, vagy a plafonba. Habár az is igaz, hogy ha a füstágyú látható, elrettentő erőként szolgálhat a betörők, vagy rablók számára.


A Füstágyú teljesen elrejthető

A minimalista dizájn és a diszkrét elektronikai megoldások segítségével egy olyan megoldást fejlesztettünk ki, mely lehetővé teszi a füstágyú falba, vagy plafonba építését. A füstágyú elrejthető a padlástérben, a fal mögött, az álmennyezetben, stb.

A beépített Füstágyú több, mint egy elegáns integrált biztonságtechnikai eszköz, mivel a meglepetés ereje is Önnél van. A sokk hatására a betörő azonnal megfutamodik, mikor a Füstágyú működésbe lép. Ösztönösen egy úgynevezett „üss, vagy fuss” reakció lép életbe, mikor a füst azzal fenyegeti a szervezetet, hogy teljesen elborítja, így a betörő első gondolata a menekülés lesz.

 

Dán formatervezés egy diszkrét megoldáshoz

A dán formatervezés a legtöbb füstágyú-használó igényét kielégíti, mely az egész világon sok pozitív visszajelzést kapott. Füstágyúink fekete és fehér színben kaphatók.

A fehér falra, vagy plafonra szerelt fehér füstágyúval – vagy egy sötét falra, vagy plafonra szerelt fekete füstágyúval – egy diszkrét és elegáns megoldást nyújtunk.

 

A látható Füstágyú egy üzenet a betörőnek, hogy tartsa távol magát

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ablakokra és ajtókra helyezett figyelmeztető jeleknek megelőző hatása van, mely egy jó érv amellett is, hogy ne rejtse el Füstágyúját a fal, vagy plafon mögé.

A betörők a tervezés folyamán általában először nyitva tartási időben látogatják meg a boltot, hogy felmérjék a terepet. Ha egy látható füstágyút
vesznek észre, a legtöbbjük letesz a betörésről, és egy másik célpontot választ.