Egyedülálló aktív védelem! Füstágyú.

Védje meg a tárgyakat és az embereket egyaránt a füstágyúval

A PROTECT Füstágyúkat nem csak a betörések és rongálások megelőzésére használják, miután a jogosult személyek elhagyták az épületet. A Füstágyú a potenciális rablók ellen is használható.

A füst-alapú biztonsági rendszerek standardjaival összhangban a Füstágyú használható a pánikgombbal együtt is, mikor a rabló belép például egy boltba.

A trafikok, benzinkutak, ékszerüzletek és bankok mind sikeresen használják a pánikgomb által aktivált Füstágyút a potenciális rablók megakadályozására.


Ön a leggyengébb láncszem?

A rablók mindig a leggyengébb pontot keresik, ezért ha jobbá tudja tenni lopás elleni védelmét szomszédjánál, többé nem Ön lesz a leggyengébb pont.

Egy Füstágyú vásárlása egyszerűbb, mint egy biztosítás megkötése és ahogy a biztosítás esetében is, itt is megvannak a következmények, ha nincs megfelelő védelem, így ne halogassa a döntést!

Járjon túl a betörők eszén és tartsa távol őket

Amikor egy bűnöző egy könnyű célpontot talál, oda vissza fog térni és még több mindent fog elvinni, emellett akár még a társainak is szólni fog erről. Ez ismétlődő betörésekhez vezethet, amely megsemmisítő következményekkel járhat a készlet elvesztése, a morál és az üzlet hírnevének rombolása miatt. Ezenfelül a biztosítótársaság még a biztosítási díjat is emelheti, sőt akár meg is tagadhatja a kár fedezését.

 

Jobb megelőzni, mint kezelni

Sok cég és magánszemély dönt úgy, hogy fejleszti a biztonsági rendszerei szintjét, miután egy, vagy több betörést tapasztalnak. Talán Ön, vagy alkalmazottai már éltek is át hasonlót.

A megelőzés mindig jobb, mint feltakarítani a betörés után. A tolvajok egyre nagyobb kockázatokat vállalnak, hogy lopjanak tőlünk. A rendőrségnek bizonyítékai is vannak arra, hogy a bűnözők megosztják egymással az információikat a könnyű célpontokról, valamint arról is, ha egy helyszín túl nehéznek ígérkezik.

Ennélfogva okos döntés, ha a cége, vagy háza inkább arról ismert, hogy túl nehéz betörni oda.


A betörés és lopás ára nagy

A betörés, betörési kísérlet, lopás és rongálás egyenlő a magas költségekkel, frusztrációval, elpazarolt idővel és a sokkhatással. Hetekbe, vagy hónapokba telhet Önnek, vagy kollégáinak a felépülés ebből az élményből. Ez idő és energia, melyet jobb lenne inkább cége növekedésére fordítani.

A betörések kieső bevételt és csalódott ügyfeleket jelenthetnek az üres polcok és betört kirakat, vagy akár az ijedt és ideges - akár beteget jelentő - alkalmazottak által termelt plusz költség miatt,  nem beszélve a zajról és rendetlenségről, ami az épület javítasából adódik.
Ellenben ha a betöréseket sikeresen hiúsitja meg, növelheti cége bevételét.

A Füstágyú egy előrelátó és hatékony lépés a betörések ellen

Szerencsére tehet valamit a betörések ellen. Bizonyíték van arra, hogy a betörők tartanak a Füstágyútól. Félnek attól, hogy nem lesznek képesek újra megtalálni a kiutat. Tudjuk, hogy egy egyszerű füstágyú jelzés az ablakon megelőző hatással bír, azt eredményezve, hogy bármelyik rabló, akinek egy kicsi esze is van, azt a szomszédot fogja választani, akinek nincs Füstágyú védelme.

Mi megvédjük Önt a bűnözőktől!