Egyedülálló aktív védelem! Füstágyú.

Válassza a Füstágyút - Mert a füst másodpercek alatt megállítja a betörőket

Nem szeretnénk erődöt építeni, mint például a Fort Knox, de szeretnénk hatékonyan megállítani a betörőket és megvédeni az értékeit és cégét. A Füstágyú szinte lehetetlenné teszi a betörők számára azt, hogy bármit ellopjanak. A Füstágyú egy egyedülálló biztonsági rendszer. Alább néhány okot szeretnénk felsorolni, hogy miért válassza a Füstágyút.

A füstágyú előnyei

A füst általi védelemben a legfontosabb szempont, hogy a Füstágyú – ellentétben a többi biztonsági rendszerrel – egy sűrű köd segítségével azonnal eltüntet mindent a szem elől.

Percek alatt eltűnnek

Tudjuk, hogy a betörések 2-8 perc alatti időkeretben történnek, ezzel lehetővé téve a betörőnek, hogy eltűnjön az Ön értékeivel, mielőtt a rendőrség kiérkezhetne. A Füstágyú rendszerrel csak néhány másodpercbe telik, hogy olyan hatást gyakoroljunk a betörőre, hogy inkább üres kézzel megfutamodjon. A sűrű, tömör füst félelmet kelt a betörőben, mivel eltévedhet, vagy esetleg csapdába eshet és egy rendőrségi kutya fogja először megtalálni.

Kattintson ide és tudjon meg többet a Füstágyú előnyeiről!

Betöréskor

Mindig lesznek rablók és bűnözők, akik el akarják venni azt, ami nem az övék. A statisztikák azt mutatják, hogy minden ember számíthat arra, hogy az életében legalább egyszer betörés áldozata lesz, így minek várjon arra, hogy ez bekövetkezzen, mielőtt megvédené magát?

Minden bizonnyal már rendelkezik riasztórendszerrel, de, mint az mindannyian tudjuk, az csak olyanokat riaszt, akik messze vannak betörés helyétől. A térfigyelő kamerákkal csak annyit ér el, hogy felveszi a betörést. A betörés elleni riasztók nagyon fontos elemét képezik a riasztórendszereknek, de egyre inkább figyelmen kívül hagyják őket. A Füstágyú egy döntő tényező abban, hogy a betörő sikerrel jár-e, vagy nem.

Túl kell járnia a betörők eszén és jobb biztonsági megoldásokkal kell rendelkeznie, mint a szomszédjának. A Füstágyú lehet az Ön titkos fegyvere.

Kattintson ide és olvasson többet a betörések következményeiről.

Miért válassza a PROTECT-et?

Ne csak azért válassza a PROTECT-et, mert az Egyesült Királyságban, valamint a világ más területein is így tettek a nagy nemzetközi cégek. És azért se válassza kizárólag a PROTECT-et, mert többféle díjat nyertünk, és egy sziklaszilárd, dán cég vagyunk skandináv-szintű magas elvárásokkal magunkkal szemben. És ne csak az egyedi előnyökre fókuszáljon, mint a pulzáló funkció, a hosszú telepélettartam és a rongálásnak ellenálló acél doboz. Ezek kombinációja az, amiért meg kell vásárolnia a PROTECT márkanévvel ellátott Füstágyút.

A Protect Füstágyú világelső a füst-alapú védelmi rendszerek területén, mi vagyunk az egyetlen cég, amely rendelkezik a brit ‘Secured by Design’, valamint az Európai EN-50131-8 tanúsítvánnyal.

Kattintson ide és tudjon meg többet a PROTECT egyedülálló előnyeiről!