Egyedülálló aktív védelem! Füstágyú.

Az ön garanciája egy biztonságos védelmi rendszerre

Önnek csak azért kell aggódnia, hogy az értékeit védje, azért nem, hogy a terméket is. Ennek érdekében körültekintően teszteltük termékeinket és kaptunk tanúsítványokat független tesztlaboratóriumoktól.

     
A teljesen dán tulajdonban lévő PROTECT termékeinek minősége megfelel az összes rablás- és betörés elleni védelemmel kapcsolatos EU-szabályozásnak (EN-50131-8). Ez az Ön garanciája arra, hogy semmilyen kár, vagy sérülés nem érheti a telepítés közben, vagy után, valamint arra is garancia, hogy nem állítunk olyat a füstágyúval kapcsolatban, melynek nem tudunk megfelelni.

 

A PROTECT megkapta az elismert CNPP tanúsítványt

A francia CNPP akkreditált laboratórium egy teljeskörű vizsgálatot végzett a füstgyúinkon az európai EN 50131-8 norma szerint. 

Mindhárom PROTECT modell – 600/1100/2200 – 1. kategóriába került.

Franciaországban 3 különböző szintet különböztetnek meg attól függően, hogy milyen erejű a füstágyú:


1. kategória: töltsön meg egy előre meghatározott 150 m3-es szobát 30 másodperc alatt
2. kategória: töltsön meg egy előre meghatározott 150 m3-es szobát 60 másodperc alatt
3. kategória: töltsön meg egy előre meghatározott 150 m3-es szobát 120 másodperc alatt

A CNPP egy olyan hivatalos tanúsítványokat kiadó szervezet, mely a saját laboratóriumait, vizsgálati és audit rendszerét alkalmazza a lopás- és tűzmegelőzés, tűzvédelem, rosszindulatú cselekmények területén, melyek közé nemrégiben felkerült a menedzsment rendszerek vizsgálata is.

A tanúsítványok erről az oldalról tölthetők le:

 

Teljesen ártalmatlan az emberre, állatra és értéktárgyakra

Füstágyúink és a hozzájuk tartozó folyadék teljesen dokumentált és az egész világon jelen lévő laboratóriumok által került tesztelésre. A PROTECT termékeit mindegyik laboratórium ártalmatlannak találta emberekre, állatokra, alkatrészekre, informatikai eszközökre, gépekre és minden egyéb felszerelésre.

A rablás- és betörés elleni füstágyúkkal kapcsolatos pozitív visszajelzés a legtöbb cégtől és magánszemélytől már önmagában egy tanúsítvány arra, hogy mennyire hatékony és ártalmatlan ez a rendszer.

A jobb oldalon található dobozban további dokumetációt tölthet le a tesztelt és tanúsítvánnyal ellátott PROTECT HRS füstágyúkról.

Azon cégek véleményeiért, akik már használnak füstágyút, kattintson ide!


A füstágyút hivatalosan támogatja a biztosítási szektor

Sok ország rendőrsége és biztosító társasága tartja a füstágyútt egy komoly segítségnek munkájuk során. Néhány biztosító társaság bizonyos típusú vállalkozásoknál előírja a füstágyú használatát, emellett akkor is kérheti ezt, ha ismétlődő betöréseknek esett áldozatul az adott vállalkozás

A rendőrség által nyújtott támogatás okai közé tartozik, hogy a DNS-bizonyíték megmarad annak ellenére is, hogy a helyszín füsttel van tele. Továbbá, egy rendőrkutyának nem fog problémát okozni a betörő, illegális drogok, vagy robbanóanyagok megtalálása a ködben. Ezt a rendőrség bizonyítékokkal is alá tudja támasztani ugyanúgy, ahogy az a rendőrségi bemutató, melyet anyacégünk, a PROTECT A/S szervez.