Egyedülálló aktív védelem! Füstágyú.

Füstágyú - egy jól bevált technológia

A füsttel történő védekezés betörések ellen nem egy új koncepció. Ez a technológia már több, mint 50 éves.


Mindannyian láttuk már a füst hatásait a klubokban és a színházakban. A köd, vagy füst, amelyet a rablás-, vagy betörés elleni védelem során használnak ugyanennyire száraz és ártalmatlan. A színházi füstgép már több, mint 50 éve használatban van, így a füstágyú mögött álló technológia már jól ki van próbálva és sok teszten átment.

Az Egyesült Királyságban született az úgynevezett füstágyú koncepciója annak érdekében, hogy felvegyék a harcot a betörésekkel szemben. Dániában a füstágyú technológia már 15 éve használatban van. Mára a Füstágyú egy általános és elterjedt biztonsági rendszer Dániában, melyet általában a leghatékonyabb rablás-, vagy betörést megelőző biztonságtechnikai eszközként tartanak számon.


Így működik a füstágyú

A füstágyú technológiája igen egyszerű: Mikor a folyadék átpréselődik egy nagyon forró fűtőegységen, egy száraz, fehér, nagy sűrűségű füstté alakul.

 

A füst száraz és teljesen ártalmatlan

A folyadék víz és glikol speciális arányú keverékéből áll, így a köd szétterül az egész területen felfelé és lefelé is.

A füst nem hagy nedves nyomot maga után, és teljesen ártalmatlan emberek, állatok, valamint elektronikai eszközök és azok tartozékai számára. Azt javasoljuk, hogy szellőztesse ki az épületet a füstágyú első aktiválása után.

További dokumentációkért arról, hogy mennyire ártalmatlan a füstágyú, kattintson ide

Olvasson felhasználói véleményeket a Füstágyúról itt!

 

Minden riasztótípussal működik

A füstágyú egy riasztórendszerekhez tartozó kiegészítő. A PROTECT füstágyúi minden riasztórendszerrel kompatibilisek. Amikor a riasztó aktiválódik, automatikusan aktivál egy, vagy több füstágyút.

Az intelligens füstágyút különböző időzítőkkel és a pulzáló funkció (a füst szintjének megtartására) be-, vagy kikapcsolására lehet beállítani a hely méretétől függően.

Ebben a sűrű ködben a betörő azonnal összezavarodik és elmenekül azon az útvonalon, ahol bejött.

Kattintson ide és kapjon választ minden kérdésére a Füstágyúval kapcsolatban